For more information regarding our products, to recommend us or other details, please use the following contact info.

Incubator automat oua prepelita - Incubator automat oua gaina - Incubator automat oua strut - Incubator oua gasca

    

      Incubator automat oua este realizat din panel de PVC usor de utilizat si cu un randament de peste 87% procentaj de ecloziune.

    Utilizatorul poate programa in acest incubator toti parametrii de incubatie, temperatura de incubatie, umiditatea, oxigenarea oualor, timpul de intoarcere a oualor.

    Controlarul incubatorului automat are in componenta un ventilator cu doua functii, prima functie este aceea de a asigura oxigenarea oualor din 2 in 2 ore cate 30 secunde, a doua functie este de a oxigena si a racii aerul din incubator atunci cand temperatura de incubatie este depasita cu 0.2 grade.

    Incubatorul automat are si functia de eclozare. In ultimele 3 zile ouale se transfera din sitele de incubatie in lazile de ecloziune, se opreste sisitemul de intoarcere automat al oualor, se programeaza o alta temperatura si o alta umiditate pentru a crea conditiile optime in procesul de ecloziune.

Schedule:
Monday-Friday: 09:00 - 18:00
Saturday: 		    09:00 - 14:00
If you wish to contact us, you can also fill the following form.

Sales:          +40.767.739.200
E-mail: incubatorperformant@yahoo.ro

Service Address:
Str. Principala, No. 438, Nucet, Jud. Dambovitamailto:incubatorperformant@yahoo.rohttps://goo.gl/maps/xsm6Kshapeimage_12_link_0shapeimage_12_link_1
Contact: